Je libo limitovanou edici Plexis tribute?

Poměrně v tichosti se právě spustil předprodej limitované edice desky Plexis tribute – asi nemusím připomínat, že frontman Plexis Petr „Sid“ Hošek letos odešel do punkového nebe (23.ledna).

Bude k dispozici jak vinyl, tak CD, a na albu se podílelo 14 českých punkových kapel, každá z nich jednou písní, line-up viz níže. Na výběru jsou hodně zajímavé skupiny z různých koutů České republiky, vybere si jistě každý.

Tribute si můžete předobjednat v punkdistro.cz; limitovaná edice je líbivý barevný vinyl a vychází v nákladu pouhých 100 ks, které budou číslované, což je pro skalní fandy a sběratele rozhodně zajímavý tah. Nicméně, pak bude v prodeji i černá verze, takže jestli vám nejde o barevnou LP desku s pořadovým číslem, nemusíte spěchat; cena běžné verze by navíc mohla být standardnější.

Cena limitky je 790 Kč + 80-130 Kč pošta. Přední strana přebalu se povedla, zadní strana je více méně povinná, aneb nic o čem byste psali domů, jak říkají Američané. Součástí přebalu bude i plakát. Více kusů objednat nejde, předpokládám, že jako ochrana před přeprodejci, což je rozumné.  Deska vyjde na přelomu prosince a ledna.

Strana A

1. Našrot – Mejdan v ulicích
2. Bermudskej Kvádr – Cesta k druhejm
3. PUM – To
4. !V.V.Ú – Svět jsou báry
5. Bez Šance – Mezi cvoky
6. Vychcaný Knedlíky – Televize
7. Zputnik – Schizophrenia

Strana B

1.RV4 – Calambre
2. Vision Days – Ona neví
3. Pirates of the Pubs – Síla v srdci
4. Inkoust pana Boučka – Sid Vicious byl nevinnej
5.Blank Out – Špek
6. Zkrat – Punk a pláč
7.Totální Nasazení – Déšť

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře