ZNC přichází s novou deskou

Znouzectnost, plzeňská folk-punková legenda, přijde na konci května s novou deskou; tedy jestli vše vyjde jak má.

Těšit se můžete na standardních 14 písní o délce cca 40 min, deska ponese název The end…?. Tak snad to kluci nemyslí úplně vážně. Pravděpodobně se bude jednat o vinyl a CD – a možná DIY MC, jak naznačuje ZNC s nadsázkou v komentářích :-). Zvuk má být alternativní, až koncertní. Obal kupodivu nevytvořil Golda, ale Vojta Redl – k prohlédnutí níže. Mně se komiksové pojetí líbí, ale posuďte sami.

EDIT 1.4.2024:

Takže – po deseti letech nová řadovka „Znouzectnost – The End…?“ na LP a CD. LP cena 500,-, CD 250,-. K LP bude 16 stránek velké textové přílohy, kde nám každou písničku ilustroval jiný výtvarník… a vypadá to celkem zajímavě. Jelikož se nedá zmenšit na CD velikost, ztrácela by se čitelnost, k CD pak bude digitální download stejné přílohy ve velkém tiskovém rozlišení.
Neděláme žádnou spešl limitku – ale pokud si někdo bude nějaký nosič chtít předobjednat (nechceme placení předem, jen o tu orientační předobjednávku pro případné zájemce) je možné napsat na náš merchemail – zncmerch zavináč seznam.cz – a do předmětu The End.

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře