Brnenec fest XXII (2023)

Je to těžko k uvěření – jako by to bylo před měsícem, kdy jsem sem dával galerii z loňska – a máme tu další ročník Brněnce festu aneb punkového klystýru, tentokrát XXII.

Letos se nebude konat tradičně na konci června, ale v červeci (1.7) a vystoupí 19 kapel; možná jste si ani nevšimli, ale nejprve ohlášená Malomocnost nakonec nebude a místo ní je na plakátech jiná legenda, a to Znouzectnost – porovnat plakáty může pod článkem. Však se také Golda odvděčil tvorbou již tradičně nápaditého plakátu s lineupem (k vidění níže). Škoda, že se nevešly obě. ZNC mám moc rád, ale Malomocnost taky, začínal jsem na ní v 13 letech s punkem, a vystupuje jen párkrát ročně. Navíc, když vstupné z loňských 550 Kč postupně poskočilo na 650 Kč (a to předkovidové bylo 350 Kč). Předprodej se nekoná, vše až na místě.

Buď jak buď, pořád je Brněnec kultovní akce s lidským přístupem, když to srovnám s Mighty apod., kde vás ještě nikdo nešacuje, nenutí nakupovat místní balenou vodu za pražské ceny a neotravují vás světové značky na stáncích zprava zleva. Snad to Vision Days, kteří akci tradičně pořádají, vydrží.

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře