RAMBANBÁM – nové klipy a představení skupiny

Rambanbám, ska-punková kapela z Plzně, která od roku 2011 baví své fanoušky autentickým zvukem a energickými vystoupeními, vstupuje do roku 2024 se dvěma singly – „Napořád“ a „Swinčík“. Každý singl je doprovázen originálním videoklipem, který zdůrazňuje kreativní audio-vizuální styl kapely.

Singl „Napořád“: Příběh ska-punkového melancholika v průběhu let; vydání 5. května 2024, singl „Napořád“ nabízí unikátní spojení ska a punkových prvků s nádechem melancholie. Píseň reflektuje trpké a sladké momenty života nás všech, které s přibývajícími lety dostihnou každého z nás. Nahráno a smícháno bylo začátkem roku ve Studio Garage v Chotěšově, text napsal Antonín Jablonický a Eliška Ausbergerová. „Napořád“ zůstává věrné energickému, ale zamyšlenému vybarvení ska-punk žánru, který kapela drží ve svém renomé.

Singl „Swinčík“: Osud smolaře v rytmu ska, v inspiraci electro swing Vydání 7. dubna 2024, singl „Swinčík“ přináší svěží elektro swingový nádech, který vypráví o osudu věčného smolaře tančícího proti svému osudu. Klip, který kombinuje animaci s lyrickými prvky, byl vytvořen Klárou Prchalovou, alias GWANDA, talentovanou vizuální umělkyní a absolventkou plzeňské školy designu.

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře