Když SKA a punk zachraňují zámek…

Jste fandové SKA? Pak to v České republice máte o dost těžší než punkeři. Nicméně teď se vám nabízí jedinečná příležitost spojit SKA s užitečným na festivalu Skastle! Jedná se o benefici na záchranu zámku Ptení. Údajně je to navíc jediný SKA festival na ČR a SR. Vstup je dobrovolný, ale jde o dobrou věc… Akce se bude konat 8. června od 13h, samozřejmě na zámku Ptení, line-up najdete na plakátku níže.

Zámek Ptení se dostal na listinu nejohroženějších památek v ČR a my se jej touhle cestou snažíme znovu postavit na nohy. Vzhledem k tomu, že téměř od dětství poslouchám SKA a je mi líto, že u nás nemá vlastní akci, jsem se rozhodla spojit příjemné s užitečným a uspořádat tento festival. Vstupné bude dobrovolné a veškerý výdělek poputuje na opravy zámku. Akce se bude pořádat za podpory Olomouckého kraje.
Více se o akci dozvíte na fb.

EDIT 16.5.:

A jestli máte raději punk, akce má i punkového bratříčka o týden později, lineup:

ARBAR PUNK – kapela hrající folk s melodickým punkem dohromady, vystupují největší pódia v ČR i zahraničí
MICHAL ŠEPS – Nejznámější propagátor reggae stylu v ČR, má ohromné množství fanoušků a vy ho můžete znát i z televizních obrazovek.
N.V.U. – Punkové legendy, díky členům této kapely je punk kde je. Organizují festival PoD PaRoU
VISION DAYS – Taktéž kapela, která má světu co říci, dnes už patří mezi top nejznámější kapely tohoto žánru. Organizují festival Brněnec.
PONDĚLNÍCI – Trošku kontroverzní kapela , která svým černým humorem zastíní i černou barvu v noci. Tentokrát vystoupí v akustické sestavě.
Dále zahrají místní KOUPÍM SI KULOMET (Bratrů Šmidrů ze Ptení),
ŇUŇU se svou osobitou hudbou, BLOODY MARY, POŘÁD STEJNĚ , ANTIKONCEPCE a Prostějovští TMDLRKM .
VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ
Zisk z akce poputuje na obnovu Zámku Ptení.

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře