Roztrhlej Dedáč – Do roztrhání (nová deska)

Máte rádi skupiny ze Slaného, třeba Totální Nasazení? Proč nezkusit další místní partičku s nevšedním názvem Roztrhlej Dedáč. Kluci právě přicházejí s debutovým albem Do roztrhání, na kterém najdete solidních 10 písní. Hrají melodický punk rock, s lehce tvrdším zvukem, ale jestli se vám líbí třeba Vision Days či Driák, jistě nebude zklamáni.

Texty jsou spíše veselejší a oběžných, každodenní tématech, k odreagování – aneb Zeměžluč či Kritickou situaci textově úplně nečekejte. Deska je k poslechu celá na Youtube, zatím ještě na nosičích nevyšla, ale vypadá to na CD a v případě zajmu i na dnes populární vinyl. Zatím lze koupit za 50 Kč digitálně (viz odkaz níže).

Přátelé a kamarádi, neuvěřitelná věc. Po X letech existence kapely a několika dlouhých chvil od nahrávání konečně vydáváme svoje první plnohodnotné album. Vážně to je pravda, neděláme si prdel 😄
Album vzniklo loni na jaře u Jardy Dlouhého na Kladně, chtělo to hodně cheeseburgerů, piva a kol s rumem. Doteď nechápeme jak jsme to vlastně zvládli, Mára dokonce nahrál všechny svoje basové party!!
V „hudbě“ najdete Fanánka za zpěvem, Vojtu a Martuse za kytarama, Máru za basou a Fandu na bicích. Všichni se pak podíleli na keltských chorálech a Jarda občas přitrousil nějaký ten nápad. Honzu Beziho tam ještě nenajdete, ale na příštím (snad) albu už ho uslyšíte. Křest alba bude! Hodně bude. Jen ještě nevíme kdy.
Album nakonec zmixoval a zmasteroval Petr Chromý, mockrát děkujeme. O design se postarali borci z MYMO Komiks.
Budeme rádi za váš poslech, kritiku (samozřejmě to stojí za hovno) a případné sdílení. Někoho nahrávky možná překvapí, jisté osoby nás určitě zavrhnou, ale máme v píči. Kde hudbu najdeš?
 
DIGITÁLNĚ (INTERNETY):
Na většině internetů, například youtube:
Ale i všude jinde (Spotify, Youtube music, Bandzone atdatd). Koupit si to můžeš digitálně za 5 pětek na https://www.supraphonline.cz/album/803914-do-roztrhani
 
NOSIČE:
Ještě nemáme nic, ale nejspíš uděláme pár klasických CD, které budou dostupné na všech našich koncertech. A možná bude i vinyl??? Chtěli byste??? Určitě se nám případně ozvěte a my bychom to promysleli, přeci jen je to už větší investice.

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře