What’s in The Box – představení, nová deska, klip a turné

Dnes bych vám rád ve stručnosti představil kapelu What’s in The Box, která mě požádala o spolupráci. Kluci jsou z Plzně, podobně jako ZNC, a hrají alternativní post-grunge/punk 🙂 – to alespoň uvádějí na fb stránce a Instagramu. Nějaký pátek už vystupují, konkrétně od r. 2017, a na kontě mají 3 alba (třetí ještě na stránkách uvedeno není).

Jestli jste o What’s in the Box dosud neslyšeli, nezoufejte, právě teď je vhodná doba, protože poslední album s názvem S(t)imulations právě vyšlo, a to konkrétně v pátek 27.10.. Najdete na něm 11 písní a k poslechu je snad na všech online platformách – rozcestník zde. Obal alba s cyber-temným nádechem můžete obdivovat níže.

Navíc k propagaci alba skupina vyrazila na turné, které probíhá od 2.9. do 31.12., dvanáct koncertů celkem, většina v ČR, část i v zahraničí (Brno nějak kluci vynechali ..ale alespoň je tam Znojmo, tak jim to snad my, Moraváci, odpustíme :-D). Přehled míst a časů konání viz rozpis níže. A aby toho nebylo málo, máte možnost shlédnout i nový videoklip k písni What if, řekl bych, že fandům grunge se – minimálně hudebně – jistě líbit bude.

Myslím, že v jejich tvorbě si každý najde svoje, jelikož je opravdu rozmanitá, o to těžší na druhou stranu bude najít si skalní fandy, kterým by se líbila celá tvorba, ale se vší tou energií to jistě zvládnou. Snad jim vydrží. Ještě zbývá dodat, že skupina zpívá výhradně anglicky, což je za mě trošku škoda, ale chápu, že za hranicemi se lépe proráží se světovým jazykem a někdo to naopak může vidět jako výhodu.

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře