PHR přichází s dalšími 2 novinkami

Vydavatelství Papagáj hlasatel records již tradičně čas od času přichází s novinkami či reedicemi starších alb (nejen) československých kapel. Tentokrát se dostalo na novinku od The Fialky a reedici od Houby.

The Fialky jsou již vyprodané, takže bohužel, ale je pro zajímavost – jednalo se o raritku s pouhými 3 písněmi, takže pro skalní fandy, což se i potvrdilo:

Novinka vychází ve chvíli, kdy se Fialky připravují na vydání šesté řadové desky. Ale protože je vydání v plánu až z kraje roku 2025, přichází skupina s raritou v podobě nového sedmipalce. Na číslovaném vinylu (270 Kusů) tak vychází na A straně v nových aranžích, a s novým textem ve slokách, předělávka původní skladby z našeho alba „Je ti to málo“, která tam vyšla pod názvem „Počernice story“, zde jako „Chuligáni II“. Nový text odkazuje na oblíbenou píseň Fialek „Kto Je Kto?“ od slovenské kapely Brickfield, která působila na začátku nultých let a kromě Leďa a Oziho (ex ZónaA) v ní působil i Filter (RIP), který nám v letech 2007 a 2008 pořádal skupině první koncerty v Bratislavě. Na B straně je pak deska doplněna o písničky, které vyšly jako bonus na CD „Starý demáče“, „Starý kámoši“ a „Mokrý čtvrti“ které si dle kapely dodatečné vydání na desce zasloužili.

V případě Houby se jedná o reedici staršího alba Kuře punk-pao z r. 2000, na kterém najdete na dnešní dobu hodně solidních 15 písní, navíc s upraveným zvukem, samozřejmě na LP, a s bohatým doprovodným bookletem – stále ke koupi za průměrných 500 Kč + pošta u PHR. Na Vánoce celkem ideální dárek :-).

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře