Houba a SPS – merch

Jelikož jsou Vánoce za dveřmi, možná byste chtěli sobě či osobě blízké pořídit něco pod stromeček, takže máte možnost, Houba přichází s novou mikinou, SPS zase doprodává sklad (a některá LP již jen tak nebudou).

Houba-mikina má jen jenu variantu, a to bílou M a L (můžete si prohlédnout níže) a objednat lze (pravděpodobně) jen přes soukromou zprávu na FB, alespoň to tak kapela prezentuje.

SPS k doprodeji uvádějí:

Pokud máte zájem si od nás něco objednat, mrkněte na naše stránky https://sps.litvinoff.cz/obchod.php a napište nám do mailu spska@centrum.cz (název zboží, počet kusů, jméno, adresu atd.), Zdeněk Vám to do 15.12. pošle. Poštovné je 150Kč. Ceník – triko (pánské, dámské) 250Kč, LP Singly 400Kč (pozor, 50% nákladu je prodáno, nebude se přidělávat), CD Adios, kamarádi pankáči 250Kč, kniha 350Kč, mikina SPS 600Kč atd, více v odkazu. LP Století Chaosu je skoro vyprodané, zbývají pouze 4 kusy. Díky za podporu a uvidíme se na posledních 5 koncertech, které zbývají do konce letošního roku (merch bude na všech koncertech). SPS

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře