Cannafest 2022 (největší svého druhu a v ČR)

Možná to víte, možná to pro vás bude překvapením, ale Česká republika je pravidelným hostitelem mezinárodního konopného festivalu Cannafest. Letos se bude konat již 12 ročník a pořadatel (Cannafest s.r.o.) na svých stránkách uvádí, že se jedná o největší akci svého druhu na světě.

Cannafest se pravidelně koná v Praze, PVA Expo Praha (výstaviště) – je to kousek od zastávky metra (linka C – Letňany)., a v roce 2022 připadá na 4. – 6. listopadu (pá-ne). Každoročně se na něm prezentuje kolem dvou set vystavovatelů z přibližně dvou desítek zemí. Jako mnozí jiní, i festival mírně utrpěl v r. 2020, kdy se kvůli covidu nemohl konat, a mezi roky 2019 vs 2021 tak došlo k očekávatelnému snížení vystavovatelů i návštěvníků, ale věřím, že se čísla začnou vracet k normálu, čemuž napovídá i letošní seznam vystavovatelů, který je opravdu dlouhý.

Cena vstupenek se pohybuje v rozmezí 200 Kč (1 den předprodej) přes 250 (1 den na místě) do 300 Kč (3 dny). Dále je zde akce 3+1 zdarma a ZTP, ZTP/P + doprovod a (nově!) i senioři 65+ mají vstup zdarma. Jste-li z Prahy a okolí, je to jasná volba, ale my jezdíme pravidelně z Moravy na celodenní výlet a také se dá. Pokud stále ještě nejste rozhodnuti, níže jsou 2 galerie, které jsem nafotil v letech 2019 a 2021:

You may also like...

0 0 hlasy
Ohodnoť novinku! (Ne článek.)
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře